ΘΕΜΑ : Α/ Ποιες τροφές θεωρούνται υγιεινές;
Β/ Ποιες είναι οι ομάδες τροφίμων;
Γ/ Γιατί συνδέεται η σωστή- υγιεινή διατροφή με την καλή υγεία;
Δ/ Ποιες μπορεί να είναι οι επιπτώσεις της ανθυγιεινής διατροφής;
Ε/ Ποιες είναι οι διατροφικές ανάγκες κατά την περίοδο της εφηβείας;
Στ/ Γιατί είναι σημαντικό το πρωινό στη διατροφή μας;
ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ: Δαβούλου Γεωργία
ΜΑΘΗΤΕΣ : Αβδάλα Κατερίνα
Αλμάδι Μικέλα
Αντωνοπούλου Αφροδίτη
Γερασίμου Κωνσταντίνος
Γεωργίου Μανώλης
Γκαρούνια Ντίο
Γκούλης Στάθης
Γρηγοριάδης Φώτης
Θεοδοσιάδου Έλενα
Θεοδωρόπουλος Γιάννης
Κυριακίδη Παρή
Λιαπίδης Βασίλης
Μακροσάββας Άγγελος
Μπλάτσιου Σοφία
Παπαχρήστου Ζωή
Πολυχρονοπούλου Μαριέλενα
Σέλφο Ρομίνα
Σκοπελίτη Αναστασία